Návrh řešení vzduchotechniky v prostředí potravinářského průmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Návrh řešení vzduchotechniky v prostředí potravinářského průmyslu |
Autor: |
Klíž, Lukáš
|
Vedoucí: |
Zálešák, Martin
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na návrh vzduchotechnického zařízení v prostředí potravinářského průmyslu, kde je obzvláště kladen důraz na zajištění optimálních podmínek vnitřního prostředí pro výrobu želatinových výrobků a na energeticky hospodárný provoz v budově. Hlavními požadavky na vnitřní prostředí pro výrobu želatinových výrobků je udržení optimální teploty a vlhkosti v prostoru. K zajištění těchto podmínek je nutné využití integrovaných řídících systémů (počítačové a komunikační techniky), která je schopna reagovat na potřeby obsluhy a zajistit optimální podmínky vnitřního prostředí a také snížit energetickou spotřebu potřebnou k udržení optimálního stavu prostředí a tím snížit náklady na provoz budovy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/41258
|
Datum:
|
2017-03-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav automatizace a řídicí techniky |
Studijní obor:
|
Integrované systémy v budovách |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
47347
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet