Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka
Autor: Havalová, Darina
Vedoucí: Černíková, Michaela
Abstrakt: Předmětem bakalářské práce je téma minerálních látek se zaměřením na význam, zdroje, vstřebávání a analýzu. Výsledkem práce je přehled základních charakteristik minerálních látek (sodík, draslík, chlor, hořčík, vápník, fosfor, síra), informace o jejich významu a poukázání na účinky, jejichž působením v lidském organismu se stávají jeho nezbytnou složkou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4086
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.06.2017
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5272


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
havalová_2007_bp.pdfZablokované 1.506Mb PDF Zobrazit/otevřít
havalová_2007_vp.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
havalová_2007_op.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet