Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka |
Autor: |
Havalová, Darina
|
Vedoucí: |
Černíková, Michaela
|
Abstrakt:
|
Předmětem bakalářské práce je téma minerálních látek se zaměřením na význam, zdroje, vstřebávání a analýzu. Výsledkem práce je přehled základních charakteristik minerálních látek (sodík, draslík, chlor, hořčík, vápník, fosfor, síra), informace o jejich významu a poukázání na účinky, jejichž působením v lidském organismu se stávají jeho nezbytnou složkou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4086
|
Datum:
|
2007-06-04 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.06.2017
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
5272
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet