Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby |
Autor: |
Jurčíková, Erika
|
Vedoucí: |
Tučková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce řeší projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby. Do této podoby byla provozní příručka navržena díky prostudování odborné literatury a provedení ekonomických analýz, analýzy současné úrovně řízení, PESTE analýzy, SWOT analýzy a následně pak především analýzy jednotlivých provozních příruček a manuálů odlišných restaurací a hotelů, díky nimž byly do navrhované provozní příručky začleněny jen ty nejdůležitější informace. Součástí projektu byla navržena provozní příručka pro provozovnu Baltaci Original Restaurant obsahující informace týkající se jednotlivých částí (především administrativní část, ubytovací část, housekeeping a F&B úsek) a také manuály pro jednotlivé pracovní pozice. Význam této provozní příručky byl identifikován v přehlednosti důležitých informací, díky níž by mělo dojít k úspoře času ředitele při řešení běžných záležitostí. Následně význam manuálů jed-notlivých pozic byl shledán v lepší informovanosti zaměstnanců o svých povinnostech. Díky Manuálu "recepce" Penzionu Baltaci Starý zámek, by mělo dojít i ke zkvalitněníslužeb ubytování. Celkově byla provozní příručka včetně manuálů zhodnocena jako přínosná pro Baltaci Original Restaurant i Penzion Baltaci Starý zámek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/40828
|
Datum:
|
2016-12-15 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
46750
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet