Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Optimalizace technologických podmínek získávání želatiny z vedlejších bílkovinných produktů z drůbežáren |
Autor: |
Mrázek, Petr
|
Vedoucí: |
Mokrejš, Pavel
|
Abstrakt:
|
V teoretické části se zaměřte na vedlejší produkty maso-zpracujících závodů a na možnosti jejich zpracování; popište výrobu a využití želatin. V praktické části posuďte možnosti zpracování vybraných vedlejších kolagenních produktů z drůbežáren biotechnologickým procesem na želatiny, studujte vliv vybraných technologických podmínek na účinnost procesu; charakterizujte připravené želatiny. Výsledky zpracujte tabelárně, graficky, proveďte diskusi. Navrhněte optimální podmínky zpracování vedlejších kolagenních produktů a zhodnoťte význam výsledků pro praxi. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/40671
|
Datum:
|
2017-01-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav inženýrství polymerů |
Studijní obor:
|
Inženýrství polymerů |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
46508
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet