Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum |
| Autor: |
Švihelová, Romana
|
| Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na vyšší houby u kterých jsou prokázané zdravé účinky na lidský organismus. K nim patří houba Leskolorka lesklá, u které byly prokázány pozitivní účinky na imunitní systém člověka. Má antioxidační, antibakteriální účinky a je používána v tradiční čínské medicíně na léčbu chorob a fyziologických onemocnění. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/40632
|
|
Datum:
|
2017-02-03 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
46432
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet