Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum
Autor: Švihelová, Romana
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na vyšší houby u kterých jsou prokázané zdravé účinky na lidský organismus. K nim patří houba Leskolorka lesklá, u které byly prokázány pozitivní účinky na imunitní systém člověka. Má antioxidační, antibakteriální účinky a je používána v tradiční čínské medicíně na léčbu chorob a fyziologických onemocnění.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40632
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 46432


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
švihelová_2017_dp.pdf 2.097Mb PDF Zobrazit/otevřít None
švihelová_2017_op.pdf 551.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
švihelová_2017_vp.pdf 106.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet