Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
Autor: Kopecká, Barbora
Vedoucí: Míšková, Zuzana
Abstrakt: Tato diplomová práce pojednává o vlivu intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv. Teoretická část je zaměřena na botanickí zařazení kávovníku, sklizeň a zpracování kávových třešní, získání zeleného zrna, pražení výběrové kávy a senzorické hodnocení. Praktická část pojednává o průběhu pražení vzorků panamské a etiopské kávy a o jejich následném senzorickém, fyzikálním a chemickém vyhodnocení. Cílem práce bylo zjistit ideální pražící profil pro testované typy výběrových káv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40591
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 46347


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kopecká_2017_dp.pdf 5.566Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kopecká_2017_op.pdf 538.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kopecká_2017_vp.pdf 544.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet