Použití přídatných látek v produktech ekologického zemědělství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Použití přídatných látek v produktech ekologického zemědělství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Použití přídatných látek v produktech ekologického zemědělství
Autor: Jiroušková, Magda
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku použití potravinářských přídatných látek v produktech s označení "bio", tedy těch, které pocházejí z ekologického zemědělství. Práce je zpracována teoreticky, popisuje ekologické zemědělství jak v České republice, tak v Evropské unii a s tím spojenou legislativu. Dále jsou charakterizovány potravinářské přídatné látky jako součást konvenčních potravin, jejich rozdělení a popis jednotlivých skupin. V neposlední řadě práce uvádí legislativu spojenou s potravinářskými přídatnými látkami v biopotravinách a jsou popsáni nejvýznamnější zástupci s informací, za jakých podmínek se mohou využívat.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40579
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 46322


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
jiroušková_2017_dp.pdf 1.679Mb PDF Zobrazit/otevřít None
jiroušková_2017_op.pdf 155.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
jiroušková_2017_vp.pdf 643.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet