Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků
Autor: Ondrušíková, Ingrid
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Diplomová práca popisuje možnosti zabezpečenia stravovania vojakov a význam jednotlivých nutričných faktorov vo výžive. Približuje historické aspekty, ktoré viedli k snahe zlepšiť vojenské stravovanie. Zameriava sa na zabezpečenie stravných dávok počas rôznych situácii, či už sa jedná o vojenské cvičenia, mimoriadne situácie alebo prácu v poľných podmienkach, kedy si vojak nieje schopný potravu zabezpečiť sám. Ide o dávky, ktoré sa skladajú z trvanlivých potravín bežne dostupných vo veľkoplošných predajniach v Českej Republike alebo Slovensku. Popisuje tiež možnosti predĺženia údržnosti potravín vhodné pre potreby armády. Cieľom práce bolo zostaviť nové dávky pre Armádu Českej Republiky a nutrične a ekonomicky ich vyhodnotiť.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40576
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 46316


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
ondrušíková_2017_dp.pdf 3.976Mb PDF Zobrazit/otevřít None
ondrušíková_2017_op.pdf 149.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
ondrušíková_2017_vp.pdf 511.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet