Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích |
Autor: |
Kaloda, Pavel
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá chemickým složením masa, masných výrobků a jejich technologickými vlastnostmi. Především se zabývá aplikací chloridu sodného v masné výrobě, zdravotními aspekty vyplývající z nadměrného příjmu sodíku a možnostmi jeho náhrady v masné výrobě. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/40567
|
Datum:
|
2017-02-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
46297
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet