Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů
Autor: Ďuricová, Kateřina
Vedoucí: Kubáň, Vlastimil
Abstrakt: Konzervační zákrok je technologický postup, který zastaví nebo zpomalí nežádoucí produkci přítomných mikroorganismů nebo usmrtí jejich spory. Cílem této práce je charakterizovat výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů a jejich konzervační metody. Z důvodu vzrůstajících požadavků spotřebitelů na výrobce, je nutno se stránkou bezpečnosti a trvanlivosti potravin zabývat a modernizovat je.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40566
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 46295


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
ďuricová_2017_dp.pdf 2.477Mb PDF Zobrazit/otevřít None
ďuricová_2017_op.pdf 620.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
ďuricová_2017_vp.pdf 605.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet