Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva
Autor: Macinková, Monika
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Práce se zabývá technologií výroby speciálních ochucených druhů piv. Práce je zaměřena na piva, do kterých se kromě klasických surovin (voda, slad, chmel) přidává i další surovina za účelem ovlivnění chuti piva. Práce popisuje historii a původ jednotlivých ochucených speciálů a zdůrazňuje rozdíly technologie výroby klasických piv a ochucených piv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40490
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 37957


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
macinková_2017_dp.pdf 2.490Mb PDF Zobrazit/otevřít None
macinková_2017_op.pdf 112.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
macinková_2017_vp.pdf 107.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet