Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie
Autor: Borovská, Terézia
Vedoucí: Popesko, Boris
Abstrakt: Hlavným cieľom bakalárskej práce je vytvorenie návrhu podnikateľského plánu pre založenie nového podnikateľského zámeru v oblasti gastronómie. Teoretická časť sa zaoberá zákonmi a právnymi úpravami a obsahuje základné informácie, čo je podnik, podnikateľ a podnikanie. Definuje postup pri založení spoločnosti s ručením obmedzeným, charakterizuje podnikateľský plán z hľadiska štruktúry a zásady spracovania. Ďalšie kapitoly teoretickej časti postupne spracovávajú dostupné informácie, analyzujú ich a vyhodnocujú optimálne varianty. Praktická časť aplikuje teoretické poznatky na zostavenie samotného podnikateľského plánu, v ktorom sú spracované jednotlivé body jeho štruktúry. Záver obsahuje základné predpoklady úspešnosti projektu, riziká a záverečné zhodnotenie pre podnikateľa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40383
Datum: 2016-12-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 46004


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
borovská_2017_dp.pdf 3.012Mb PDF Zobrazit/otevřít None
borovská_2017_op.docx 22.89Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
borovská_2017_vp.docx 22.46Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet