Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
Autor: Hudcová, Michaela
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou vepřového sádla a jeho chemickými a fyzikálními vlastnostmi. Dále jsou uvedeny metody zjišťování kvality vepřového sádla a příčiny změn v jeho kvalitě. V dalších kapitolách je popsána technologie výroby játrové paštiky včetně popisu vad masných výrobků, které mohou být způsobeny použitím vepřového sádla horší jakosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39438
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 42176


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hudcová_2017_dp.pdf 4.837Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hudcová_2017_op.pdf 126.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hudcová_2017_vp.pdf 642.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet