Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami |
| Autor: |
Pechtorová, Kamila
|
| Vedoucí: |
Mrázek, Josef
|
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu polotvrdých sýrů s odlišnými kulturami. V teoretické části jsou charakterizovány polotvrdé sýry a jednotlivé výrobní operace. Dále jsou diskutovány mlékařské kultury vhodné pro výrobu sýrů. Praktická část se zabývá samotnou výrobou polotvrdých sýrů a základními chemickými rozbory. Závěr práce popisuje vliv použitých kultur na senzorické vlastnosti vyrobených sýrů. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/39431
|
|
Datum:
|
2017-02-03 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
42066
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet