Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Autor: Kabátová, Lenka
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na problematiku systémů řízení bezpečnosti potravin v potravinovém řetězci. Teoretická část bakalářské práce se zabývá stručnou charakteristikou právních předpisů upravujících výrobu potravin a jejich uvádění na trh. Dále popisuje jednotlivé systémy managementu bezpečnosti potravin se zaměřením na HACCP, FSMS, FSSC22000 a další. Poslední kapitola teoretické části nastiňuje základní principy akreditace a certifikace v oblasti těchto systémů. V praktické části je zpracováno porovnání požadavků ČSN P ISO/TS 22003:2008 s ČSN P ISO/TS 22003:2014.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39310
Datum: 2016-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 38497


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kabátová_2016_dp.pdf 1.567Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kabátová_2016_op.pdf 530.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kabátová_2016_vp.pdf 620.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet