Mikroflóra vína v průběhu výroby

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikroflóra vína v průběhu výroby

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikroflóra vína v průběhu výroby
Autor: Honková, Nikola
Vedoucí: Bastlová, Zita
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výskytem mikroorganismů v průběhu výroby vína. Teoretická část je zaměřena především na mikroflóru bobulí hroznu, moštu a vína. Dále je popsána stavba hroznu, bobule a výroba vína. V praktické části jsou popsány metody, které byly použity při mikrobiologickém rozboru bobulí hroznu, moštu a vína. Získané výsledky byly zpracovány do tabulek a grafů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39307
Datum: 2016-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 38488


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
honková_2016_dp.pdf 2.135Mb PDF Zobrazit/otevřít None
honková_2016_op.pdf 616.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
honková_2016_vp.pdf 615.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet