Mikroflóra vína v průběhu výroby
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Mikroflóra vína v průběhu výroby |
Autor: |
Honková, Nikola
|
Vedoucí: |
Bastlová, Zita
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá výskytem mikroorganismů v průběhu výroby vína. Teoretická část je zaměřena především na mikroflóru bobulí hroznu, moštu a vína. Dále je popsána stavba hroznu, bobule a výroba vína. V praktické části jsou popsány metody, které byly použity při mikrobiologickém rozboru bobulí hroznu, moštu a vína. Získané výsledky byly zpracovány do tabulek a grafů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/39307
|
Datum:
|
2016-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
38488
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet