Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin |
Autor: |
Adamčíková, Eva
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
V práci jsou popsány metody konzervace potravin pomocí přírodních látek, je zde uvedeno dělení na jednotlivé skupiny podle mechanizmu jejich působení. Dále jsou popsány jejich technologické formy a způsoby získávání. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/38936
|
Datum:
|
2016-01-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
37977
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet