Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin
Autor: Adamčíková, Eva
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: V práci jsou popsány metody konzervace potravin pomocí přírodních látek, je zde uvedeno dělení na jednotlivé skupiny podle mechanizmu jejich působení. Dále jsou popsány jejich technologické formy a způsoby získávání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38936
Datum: 2016-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 37977


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
adamčíková_2016_dp.pdf 2.661Mb PDF Zobrazit/otevřít None
adamčíková_2016_op.pdf 529.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
adamčíková_2016_vp.pdf 886.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet