Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí
Autor: Hlavničková, Martina
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Tématem bakalářské práce jsou dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí. Její teoretická část je zaměřena na vymezení základních pojmů týkajících se masného průmyslu, vymezení environmentálních dopadů na jednotlivé složky životního prostředí vodu, půdu, ovzduší a biodiverzitu. Dále jsou charakterizovány alternativní způsoby stravování, a sice vegetariánství a veganství. Praktická část naplňuje cíl bakalářské práce, analýzu dopadů produkce a spotřeby masa a masných výrobků v České Republice na životní prostředí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38696
Datum: 2016-02-05
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 43818


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hlavničková_2016_dp.pdf 1.646Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hlavničková_2016_op.pdf 73.64Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hlavničková_2016_vp.pdf 162.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet