Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí |
Autor: |
Hlavničková, Martina
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
Tématem bakalářské práce jsou dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí. Její teoretická část je zaměřena na vymezení základních pojmů týkajících se masného průmyslu, vymezení environmentálních dopadů na jednotlivé složky životního prostředí vodu, půdu, ovzduší a biodiverzitu. Dále jsou charakterizovány alternativní způsoby stravování, a sice vegetariánství a veganství. Praktická část naplňuje cíl bakalářské práce, analýzu dopadů produkce a spotřeby masa a masných výrobků v České Republice na životní prostředí. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/38696
|
Datum:
|
2016-02-05 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav environmentální bezpečnosti |
Studijní obor:
|
Řízení environmentálních rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
43818
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet