Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb |
Autor: |
Malý, Daniel
|
Vedoucí: |
Popesko, Boris
|
Abstrakt:
|
Hlavním cílem práce je vypracování podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení schopné upevnit svou pozici na trhu a být ziskové. Teoretická část se zabývá zákony a nor-mami pro založení společnosti s ručením omezeným a jejího provozu v daném sektoru. Praktická část charakterizuje zakládaný podnik a zpracovává podnikatelský plán. Jednotlivé částí plánu zpracovávají dostupné informace, analyzují je a vyhodnocují optimální varianty řešených situací. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/38217
|
Datum:
|
2016-02-15 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Management a ekonomika |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
43180
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet