Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Hotelu Fit
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Hotelu Fit |
Autor: |
Suchánková, Marcela
|
Vedoucí: |
Tučková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Předmětem této diplomové práce je vytvoření projektu pro zvýšení konkurenceschopnosti Hotelu Fit. Teoretická část popisuje problematiku konkurenceschopnosti, služeb, kvalitu služeb a hotelnictví. Zabývá se také popisem analytických metod, které jsou v práci použity. Praktická část je zaměřena na samotnou charakteristiku hotelu, aplikaci jednotlivých analytických metod v praxi a dotazníkové šetření. Projektová část se zabývá realizací samotného projektu, který je vytvořen na základě jednotlivých analýz. Projekt je podroben nákladové, časové a rizikové analýze. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/38185
|
Datum:
|
2016-02-15 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podniková ekonomika |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
43127
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet