Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
Autor: Kubíčková, Kamila
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce bylo zjistit vliv zmrazení bezlepkových těst na změnu jejich reologických vlastností a určit nejvhodnější přídavek vody do zmrazovaných bezlepkových těst. K tomuto pokusu byly použity vzorky těsta připraveného z amarantové, pohankové a cizrnové mouky. Ze všech tří druhů mouk byly vytvořeny tři receptury lišící se přídavkem vody. Měřená těsta obsahovala 65 %, 70 % a 75 % vody vztažené na hmotnost použité mouky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37583
Datum: 2016-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 42196


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kubíčková_2016_dp.pdf 848.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kubíčková_2016_op.pdf 609.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kubíčková_2016_vp.pdf 605.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet