Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
Autor: Minaříková, Silvie
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: V práci byla zkoumána možnost výroby bezlepkového laminovaného těsta a následně výroba croissantů. Na základě texturních charakteristik (tvrdost, elasticita, kohezivnost a žvýkatelnost) byly jednotlivé hodnoty bezlepkových croissantů srovnány s výsledky texturní analýzy u croissantu pšeničného. Bylo zjištěno, že vzhledem ke všem testovaným parametrům byl nejpodobnější kontrolnímu pšeničnému croissantu croissant z rýžové výběrové a cizrnové instantní mouky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37499
Datum: 2016-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 42086


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
minaříková_2016_dp.pdf 2.509Mb PDF Zobrazit/otevřít None
minaříková_2016_op.pdf 602.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
minaříková_2016_vp.pdf 602.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet