Obalové materiály v potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Obalové materiály v potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Obalové materiály v potravinářství
Autor: Majar, Petr
Vedoucí: Lapčíková, Barbora
Abstrakt: Tato rešeršní bakalářská práce se zabývá obalovými materiály používanými v potravinářství od historie až po nové trendy v tomto oboru. Zahrnuje ochranu potravin obalem před vnějším prostředím, možnosti kontaminace potravin obalem, kde jsou popsány jednotlivé materiály používané v potravinářství pro konkrétní aplikace a jejich výhody a nevýhody. Další část práce se zabývá novými trendy v obalovém průmyslu (jako např. aktivní a inteligentní obaly), zmiňuje i již nově používané technologie při balení potravin. Nedílnou součástí této práce jsou i legislativní požadavky na obalové materiály v potravinářství v EU.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37494
Datum: 2016-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 42062


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
majar_2016_dp.pdf 2.028Mb PDF Zobrazit/otevřít None
majar_2016_op.pdf 611.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
majar_2016_vp.pdf 601.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet