Viskozita likérů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Viskozita likérů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Viskozita likérů
Autor: Menšíková, Anna
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Teoretická část této diplomové práce je zaměřena především na technologii výroby likérů, faktory mající vliv na konzistenční vlastnosti likérů a metody měření viskozity. V rámci vlastního experimentu byla sledována změna viskozity vybraných druhů likérů v průběhu dvou skladovacích pokusů. První skladovací pokus proběhl při 5 °C v době trvání tří měsíců. V rámci druhého skladovacího pokusu byly likéry skladovány po dobu čtyř měsíců při teplotách 5, 22 a 37 °C. Teplota 5 a 22 °C neměla v průběhu skladování výrazný vliv na viskozitu likérů, zato teplota 37 °C měla za následek zvýšení viskozity, zejména po měsíci skladování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37345
Datum: 2016-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 41865


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
menšíková_2016_dp.pdf 3.327Mb PDF Zobrazit/otevřít None
menšíková_2016_op.pdf 513.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
menšíková_2016_vp.pdf 512.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet