Účinek reziduí po fungicidech na bakterie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Účinek reziduí po fungicidech na bakterie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Účinek reziduí po fungicidech na bakterie
Autor: Vrzáková, Jana
Vedoucí: Grossmann, Miroslav
Abstrakt: Zemědělská výroba používá řadu chemických prostředků na zvýšení či udržení výnosů, a také mnoho potravinářských výrobků obsahuje chemické přípravky za účelem prodloužení trvanlivosti, senzorické, nutriční, biologické a jiné hodnoty výrobků. Práce se zabývá rezidui fungicidních přípravků v potravinách a jejich účinku na citlivé bakterie. Zaměřuje se také na chování a reakci střevní mikroflóry po použití fungicidních přípravků na vybrané druhy ovoce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/36643
Datum: 2004-03-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 1970


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet