Stanovenie vitamínu C v brokolici

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovenie vitamínu C v brokolici

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovenie vitamínu C v brokolici
Autor: Kuceková, Zdenka
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cieľom tejto práce bolo vyizolovať a stanoviť obsah vitamínu C v brokolici pri rôznych tepelných úpravách. Vitamín C bol stanovovaný v brokolici čerstvej, v brokolici varenej vo vode po dobu 10 a 15 minút a v brokolici parenej po dobu 10 a 15 minút. K stanoveniu vitamínu C bola použitá metóda HPLC-ECD.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3654
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5389


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kuceková_2007_bp.pdf 1.602Mb PDF Zobrazit/otevřít
kuceková_2007_vp.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kuceková_2007_op.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet