Dusíkaté heterocyklické sloučeniny využívané a potenciálně využitelné jako aditiva do potravin a krmiv
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Dusíkaté heterocyklické sloučeniny využívané a potenciálně využitelné jako aditiva do potravin a krmiv |
| Autor: |
Dítková, Veronika
|
| Vedoucí: |
Kafka, Stanislav
|
|
Abstrakt:
|
Tato práce pojednává o přídatných látkách pro potraviny a krmiva ze skupiny dusíkatých heterocyklických sloučenin. V úvodní části jsou probrány základní pojmy vyskytující se v této problematice. Druhá část práce pojednává o konkrétních sloučeninách. U každé z přídatných látek je uveden chemický název. Látka je charakterizována z obecného hlediska a je uvedeno její použití. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3458
|
|
Datum:
|
2009-06-04 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
5266
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet