Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí |
Autor: |
Slivková, Olga
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je zmapovat produkci potravin, které byly označeny značkou Regionální potravina v daném období na Slovácku a zhodnotit dopad produkce těchto potravin na životní prostředí. V práci je pojednáno o geografii Slovácka, etnografickém rozdělení regionu, jsou definovány pojmy týkající se potravin. Dále práce pojednává o produkci potravin a jejím dopadu na životní prostředí a v neposlední řadě se dotýká značení potravin a značky, Regionální potravina. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/34517
|
Datum:
|
2015-02-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav environmentální bezpečnosti |
Studijní obor:
|
Řízení environmentálních rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
40727
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet