Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu |
Autor: |
Gregorová, Klára
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá environmentálními aspekty ovlivňujícími nezávadnost potravin při činnostech souvisejících s jatečním provozem. V práci jsou vymezeny teoretické pojmy environmentální aspekty, zdravotní nezávadnost a potravinová nezávadnost, dále je vy-světlena úloha orgánů zabývajících se problematikou. V práci jsou vymezeny environmen-tální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost biologické, chemické a fyzikální. Cílem práce je, na základě analýzy a hodnocení vlivu environmentálních aspektů na mode-lovém příkladu jatečného provozu, implementovat systém HACCP. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/34502
|
Datum:
|
2015-02-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav environmentální bezpečnosti |
Studijní obor:
|
Řízení environmentálních rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
40710
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet