Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku |
Autor: |
Švejčarová, Hana
|
Vedoucí: |
Heinzová, Romana
|
Abstrakt:
|
Tématem této bakalářské práce je "Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku XY". Chtěla bych Vás seznámit o možných rizicích ve zvoleném potravinářském podniku. V první části práce jsem se věnovala vymezení teoretických poznatků týkající se této problematiky. V teoretické části bakalářské práce jsem se zaměřila na důležitost základních pojmů. Popisuji potravinářský průmysl v České republice, bezpečnost potravin a standardy řízení rizik v potravinářském průmyslu, řízení rizik, metody řízení rizik. V praktické části jsem se zaměřila na charakteristiku podniku, analýzu a řízení rizik v potravinářském podniku. Dále se věnuji konkurenční analýze výrobního procesu. Popisuji rizika, která mohou vzniknout. Jednoduchou semikvantitativní metodou "PNH" a metodou FMEA hodnotím rizika, zpracovávám vlastní návrh a doporučení k odstranění rizik. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/34442
|
Datum:
|
2015-02-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
40620
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet