Systém řízení rizik v potravinářském podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systém řízení rizik v potravinářském podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém řízení rizik v potravinářském podniku
Autor: Chaplygina, Viktoriya
Vedoucí: Heinzová, Romana
Abstrakt: Předmětem této bakalářské práce "Systém řízení rizik v potravinářském podniku" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve výrobním procesu vybraného potravinářského podniku. Na základě vyhodnoceni zpracovat výsledky a doporučit návrh nebo případné opatření. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je potravinářství, historie potravinářství a potravinové právo. V další kapitole seznamuji čtenáře s normou HACCP a IFS certifikaci. Nemalá pozornost je věnována jakosti a kvalitě v potravinářství jejích řízení a důvodů sledováni. V poslední kapitole je popsáno řízení rizik, jeho definice, kvalifikace a možnosti na snížení rizik. V praktické části představuji podnik a postup výroby kojeneckých výživ. Zabývám se analýzou výrobního procesu a určuji rizika, která mohou nastat v jednotlivých částech výroby. Pomocí daných metod zhodnotím rizika a zpracují výsledné hodnoty. Výsledkem bude doporučení návrhu na opatření v zamezení vzniku rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34393
Datum: 2015-02-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 40568


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
chaplygina_2015_dp.pdf 1.481Mb PDF Zobrazit/otevřít
chaplygina_2015_vp.pdf 163.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
chaplygina_2015_op.pdf 169.5Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet