Systém řízení rizik v potravinářském podniku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Systém řízení rizik v potravinářském podniku |
Autor: |
Chaplygina, Viktoriya
|
Vedoucí: |
Heinzová, Romana
|
Abstrakt:
|
Předmětem této bakalářské práce "Systém řízení rizik v potravinářském podniku" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve výrobním procesu vybraného potravinářského podniku. Na základě vyhodnoceni zpracovat výsledky a doporučit návrh nebo případné opatření. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je potravinářství, historie potravinářství a potravinové právo. V další kapitole seznamuji čtenáře s normou HACCP a IFS certifikaci. Nemalá pozornost je věnována jakosti a kvalitě v potravinářství jejích řízení a důvodů sledováni. V poslední kapitole je popsáno řízení rizik, jeho definice, kvalifikace a možnosti na snížení rizik. V praktické části představuji podnik a postup výroby kojeneckých výživ. Zabývám se analýzou výrobního procesu a určuji rizika, která mohou nastat v jednotlivých částech výroby. Pomocí daných metod zhodnotím rizika a zpracují výsledné hodnoty. Výsledkem bude doporučení návrhu na opatření v zamezení vzniku rizik. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/34393
|
Datum:
|
2015-02-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
40568
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet