Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou |
Autor: |
Horecká, Lenka
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Obsahem bakalářské práce je problematika zabezpečení stravování v obci Veselí nad Moravou. První část, teoretická, definuje pojmy týkající se krizové situace, krizového řízení, stravování obyvatelstva a metodiku práce. Druhá část, praktická, zahrnuje možná rizika v obci a možnosti zajištění stravy pro obyvatelstvo, na kterou navazují metody analýzy rizik. Podle aplikovaných metod se stanoví, co je potřebné změnit nebo zdokonalit, aby se minimalizoval vznik krizové situace. S tím souvisí případné návrhy a doporučení. Cílem práce bude na základě analýzy rizik pro Veselí nad Moravou navrhnout možné varianty stravování v krizových situacích. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/34317
|
Datum:
|
2015-02-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
40467
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet