Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou
Autor: Horecká, Lenka
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Obsahem bakalářské práce je problematika zabezpečení stravování v obci Veselí nad Moravou. První část, teoretická, definuje pojmy týkající se krizové situace, krizového řízení, stravování obyvatelstva a metodiku práce. Druhá část, praktická, zahrnuje možná rizika v obci a možnosti zajištění stravy pro obyvatelstvo, na kterou navazují metody analýzy rizik. Podle aplikovaných metod se stanoví, co je potřebné změnit nebo zdokonalit, aby se minimalizoval vznik krizové situace. S tím souvisí případné návrhy a doporučení. Cílem práce bude na základě analýzy rizik pro Veselí nad Moravou navrhnout možné varianty stravování v krizových situacích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34317
Datum: 2015-02-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 40467


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
horecká_2015_dp.pdf 1.927Mb PDF Zobrazit/otevřít
horecká_2015_vp.pdf 45.32Kb PDF Zobrazit/otevřít
horecká_2015_op.pdf 118.7Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet