Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR
Autor: Bílková, Diana
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: V teoretické části bakalářské práce jsou vysvětleny pojmy potravinová soběstačnost, biopotravina spolu s vymezením nabídky biopotravin na českém trhu. V praktické části je popsána míra soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v České republice ve vybraných komoditách, jako jsou například masné a mléčné výrobky, vejce a dětská výživa. Pro zjištění případných rizik je zvolena metoda analýzy rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34305
Datum: 2015-02-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 40455


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bílková_2015_dp.pdf 1.341Mb PDF Zobrazit/otevřít
bílková_2015_vp.pdf 46.19Kb PDF Zobrazit/otevřít
bílková_2015_op.pdf 214.9Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet