Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR |
Autor: |
Bílková, Diana
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
V teoretické části bakalářské práce jsou vysvětleny pojmy potravinová soběstačnost, biopotravina spolu s vymezením nabídky biopotravin na českém trhu. V praktické části je popsána míra soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v České republice ve vybraných komoditách, jako jsou například masné a mléčné výrobky, vejce a dětská výživa. Pro zjištění případných rizik je zvolena metoda analýzy rizik. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/34305
|
Datum:
|
2015-02-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav environmentální bezpečnosti |
Studijní obor:
|
Řízení environmentálních rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
40455
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet