Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny
Autor: Tihelka, Jan
Vedoucí: Musil, Miroslav
Abstrakt: Tato práce se zabývá problematikou rizik souvisejících s výběrem obalů v potravinářském průmyslu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vysvětlení základního postavení obalů v logistice, funkcím obalů, druhům obalů a obalových materiálů. Dále také rizikům, která se vyskytují nejen při výběru obalových materiálů, určených pro balení potravin, ale také při výběru jejich dodavatele. V praktické části je práce zaměřena na popis podniku, popis jeho dodavatelů a způsoby balení vybraných potravinářských produktů v analyzovaném podniku. V závěru práce jsou navržena vhodná opatření na snížení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny a zhodnoceny jejich přínosy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34298
Datum: 2015-02-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 40447


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
tihelka_2015_dp.pdf 2.380Mb PDF Zobrazit/otevřít
tihelka_2015_vp.pdf 187.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
tihelka_2015_op.pdf 116.3Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet