Podceňovaný akrolein

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Podceňovaný akrolein

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Podceňovaný akrolein
Autor: Velecká, Petra
Vedoucí: Mrkvička, Vladimír
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá akroleinem a zjišťuje míru jeho účinku na lidský organismus z pohledu potravinářské výroby. V této práci byla popsána charakteristika, vlastnosti, vznik a použití akroleinu, ale hlavně jeho negativní, zdraví ohrožující účinky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3285
Datum: 2007-06-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5439


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
velecká_2007_bp.pdf 454.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
velecká_2007_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
velecká_2007_op.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet