Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny |
Autor: |
Blahůšková, Kamila
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na charakteristiku vlákniny, její dělení, výskyt a popis jejího vlivu na lidský organizmus. Dále popisuje metody stanovení vlákniny a pektinu. Praktická část je zaměřena na stanovení jednotlivých složek vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny a zjištění případného vlivu obsahu pektinu ve vzorcích vlákniny na stanovení neutrálně-detergentní vlákniny a acido-detergentní vlákniny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/32398
|
Datum:
|
2015-01-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
37542
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet