Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje |
Autor: |
Juřík, David
|
Vedoucí: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstrakt:
|
Ve své bakalářské práci se problematikou čaje zabývám z několika hledisek. První část je věnována původu čaje v historických a geografických souvislostech. V další části své práce vysvětluji otázku dělení čajů podle kvality čajových listů, podle stupně fermentace, doby sklizně a země původu. Ve třetí a čtvrté části práce se zabývám vlastními technologickými postupy při zpracování čaje. V praktické části se zaměřuji na porovnání senzorických vlastností u vybraných druhů čaje na českém trhu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3213
|
Datum:
|
2007-06-04 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
5233
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet