Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk |
Autor: |
Maliňáková, Iveta
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Teoretická část diplomové práce se zabývá popisem anatomických částí obilky a jejím chemickým složením. Dále je zde charakterizována pšenice, její dělení, popis analyzovaných vzorků a v neposlední řadě také metodika použitých analýz. Praktická část diplomové práce uvádí postupy použitých metod při analýze sušiny, popela, škrobu, bílkovin, tuku, hrubé vlákniny a stravitelnosti živin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30903
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
30897
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet