Alimentární onemocnění virového původu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Alimentární onemocnění virového původu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Alimentární onemocnění virového původu
Autor: Přikrylová, Veronika
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá nemocemi, které jsou způsobeny viry a přenášeny prostřednictvím potravin. Práce popisuje způsoby přenosu na jedince, průběh nemoci a možnosti léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních onemocnění.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30901
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30846


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
přikrylová_2014_dp.pdf 1.609Mb PDF Zobrazit/otevřít
přikrylová_2014_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
přikrylová_2014_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet