Alimentární onemocnění virového původu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Alimentární onemocnění virového původu |
Autor: |
Přikrylová, Veronika
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá nemocemi, které jsou způsobeny viry a přenášeny prostřednictvím potravin. Práce popisuje způsoby přenosu na jedince, průběh nemoci a možnosti léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních onemocnění. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30901
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
30846
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet