Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti
Autor: Janečková, Pavla
Vedoucí: Zemanová, Vladimíra
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na srovnání senzorických vlastností vybraných potravin ekologické produkce a konvenční výroby. Bylo hodnoceno pět druhů výrobků mléko čerstvé polotučné, sýr Eidam 30 % tvs, jogurt selský ovocný, vepřová šunka 70 % a pomerančový džus 100 %. Hodnocení bylo provedeno laickou veřejností v počtu 40 osob. Závěrem práce je vyhodnocení výsledků senzorického hodnocení pomocí statistického zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30898
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30838


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
janečková_2014_dp.pdf 2.616Mb PDF Zobrazit/otevřít
janečková_2014_vp.pdf 774.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
janečková_2014_op.pdf 1.114Mb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet