Modelový technologický postup výroby bílého vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Modelový technologický postup výroby bílého vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Modelový technologický postup výroby bílého vína
Autor: Katauerová, Andrea
Vedoucí: Fic, Vlastimil
Abstrakt: Má bakalářská práce se zabývá produkcí kvalitního českého bílého vína s přívlastkem, modelovým technologickým postupem výroby bílého vína, který je zaměřený na odrůdy Veltlínské zelené a Ryzlink rýnský. Zabývala jsem se nejvyšší kvalitativní kategorií vín vyrobených z nedoslazeného moštu, vínem s přívlastkem - kabinet, pozdní sběr, výběr z hroznů, výběr z bobulí, výběr z cibéb, ledovým a slámovým vínem a dalšími druhy vín. Cílem mé bakalářské práce bylo vyzdvihnout kvalitní české víno a obeznámit čtenáře s technologickým postupem výroby bílého vína.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30897
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 30830


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
katauerová_2014_dp.pdf 2.556Mb PDF Zobrazit/otevřít
katauerová_2014_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
katauerová_2014_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet