Modelový technologický postup výroby bílého vína
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Modelový technologický postup výroby bílého vína |
Autor: |
Katauerová, Andrea
|
Vedoucí: |
Fic, Vlastimil
|
Abstrakt:
|
Má bakalářská práce se zabývá produkcí kvalitního českého bílého vína s přívlastkem, modelovým technologickým postupem výroby bílého vína, který je zaměřený na odrůdy Veltlínské zelené a Ryzlink rýnský. Zabývala jsem se nejvyšší kvalitativní kategorií vín vyrobených z nedoslazeného moštu, vínem s přívlastkem - kabinet, pozdní sběr, výběr z hroznů, výběr z bobulí, výběr z cibéb, ledovým a slámovým vínem a dalšími druhy vín. Cílem mé bakalářské práce bylo vyzdvihnout kvalitní české víno a obeznámit čtenáře s technologickým postupem výroby bílého vína. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30897
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
30830
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet