Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva |
Autor: |
Wolfová, Marcela
|
Vedoucí: |
Najmanová, Helena
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce se zabývá laboratorní analýzou svrchně kvašeného piva. Byla vypra-cována literární rešerše popisující technologický proces výroby svrchně kvašeného piva a mikrobiologii výroby svrchně kvašeného piva. Následuje popis provozních a laboratorních kontrol v jednotlivých fázích výroby svrchně kvašeného piva včetně popisu základních metod používaných při stanovování nejdůležitějších analytických hodnot při výrobě piva. V experimentální části byly v analyzátoru analyzovány vzorky svrchně kvašeného piva typu Wit a následně byl u těchto vzorků stanoven obsah hořkých látek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30896
|
Datum:
|
2014-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
30715
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet