Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva
Autor: Wolfová, Marcela
Vedoucí: Najmanová, Helena
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá laboratorní analýzou svrchně kvašeného piva. Byla vypra-cována literární rešerše popisující technologický proces výroby svrchně kvašeného piva a mikrobiologii výroby svrchně kvašeného piva. Následuje popis provozních a laboratorních kontrol v jednotlivých fázích výroby svrchně kvašeného piva včetně popisu základních metod používaných při stanovování nejdůležitějších analytických hodnot při výrobě piva. V experimentální části byly v analyzátoru analyzovány vzorky svrchně kvašeného piva typu Wit a následně byl u těchto vzorků stanoven obsah hořkých látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30896
Datum: 2014-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 30715


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
wolfová_2014_dp.pdf 3.405Mb PDF Zobrazit/otevřít
wolfová_2014_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
wolfová_2014_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet