Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek |
Autor: |
Kouba, Jan
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na základní technologické postupy přípravy pokrmů a předběžnou a tepelnou přípravu pokrmů. Zabývá se kulinárními úpravami a jejich vznikem toxických a nežádoucích látek v potravinách. Popisuje toxické látky vznikající při tepelných úpravách sacharidových, lipidových nebo bílkovinných složek potravin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30893
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
25586
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet