Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina
Autor: Horková, Radka
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo popsat základní ovocné druhy oblasti Bílých Karpat a dále se konkrétně věnovat rodu Jeřáb (Sorbus). Hlavní důraz byl kladen na možnosti potravinář-ského využití Jeřábu oskeruše (Sorbus domestica L.). Tato ovocnářská plodina se jeví jako potenciálně velmi perspektivní druh pro přímý konzum, ale i výrobu destilátů, džemů, čajů a tinktur.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30817
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29645


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
horková_2014_dp.pdf 1.935Mb PDF Zobrazit/otevřít
horková_2014_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
horková_2014_op.pdf 70.65Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet