Projekt bezlepkové pekárny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt bezlepkové pekárny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt bezlepkové pekárny
Autor: Masaříková, Michaela
Vedoucí: Pospíšil, Michal
Abstrakt: Tato práce se zabývá problematikou spojenou se zařízením potravinářského provozu, v tomto případě bezlepkovou pekárnou. Jsou zde popsány podmínky ze zákona dané, které musí splnit provozovatel. Jsou to podmínky z hlediska hygieny a legislativy pro konkrétní provoz a zaměstnance. Dále se práce zabývá problematikou spojenou s držením bezlepkové diety, jsou zde uvedeny seznamy zakázaných a povolených potravin, seznámení s onemocněním celiakie. Pak je zde popsaná pekárna Petra Blahy i s výrobky, které se v ní vyrábějí. Praktickou částí je dotazníkový průzkum týkající se kvality a dostupnosti bezlep-kového pečiva na trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30567
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 37057


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
masaříková_2014_dp.pdf 2.249Mb PDF Zobrazit/otevřít
masaříková_2014_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
masaříková_2014_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet