Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci |
Autor: |
Vranková, Petra
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Podstatou bakalářské práce je rozbor všech možných rizik, které mohou jakkoliv negativně zasáhnout do kvality prodeje čerstvých potravin v obchodních řetězcích. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s rizikem obchodování s potravinami. Praktická část popisuje způsob uchovávání, přepravování, manipulace a prezentování zboží na prodejní ploše. Popisuje konkrétní rizika, se kterými se potýkají provozovatelé obchodních řetězců, vedoucí pracovníci, zaměstnanci při prodeji a dále i zákazníci při nákupu čerstvého ovoce a zeleniny. Jsou zde navrhnuta a popsána opatření, která by měla zabránit poškození a znehodnocení potravin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30116
|
Datum:
|
2014-02-21 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
36437
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet