Analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České republice
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České republice |
Autor: |
Mačková, Tereza
|
Vedoucí: |
Dobeš, Kamil
|
Abstrakt:
|
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti produktu Whisky Gold Cock v České Republice. Bakalářská práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části byly popsány poznatky získané z odborné literatury zaměřené na konkurenci, marketingový výzkum, SWOT analýzu, BCG matici a na marketingový mix. Praktická část byla zaměřena na analýzu konkurence na českém trhu, dále byly sbírány, zpracovány a vyhodnoceny údaje získané dotazníkovým šetřením. V závěru práce byla firmě navrhnuta doporučení, která by měla vést ke zvýšení znalosti značky a prodejů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/29400
|
Datum:
|
2014-02-22 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav ekonomie |
Studijní obor:
|
Management a ekonomika |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
35431
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet