Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou
Autor: Škrobák, Filip
Vedoucí: Halabalová, Věra
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá problematikou mléčných proteinů. Obecně popisuje základní použití v potravinářství, chemické složení a analytické metody. Přesněji se soustředíme na postupy pro jejich izolaci a identifikaci pomocí chromatografie. Během vlastní práce bylo stanoveno mnoho vzorků. Výsledkem práce je souhrn metod popisující postupy izolace a i konečné frakce izolovaných proteinů. Byla odzkoušena i metoda hmotnostní spektrometrie, která byla použita jako ukázková metoda.
URI: http://hdl.handle.net/10563/29377
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 35408


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
škrobák_2014_dp.pdf 2.894Mb PDF Zobrazit/otevřít
škrobák_2014_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
škrobák_2014_op.doc 102.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet