Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou |
Autor: |
Škrobák, Filip
|
Vedoucí: |
Halabalová, Věra
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce se zabývá problematikou mléčných proteinů. Obecně popisuje základní použití v potravinářství, chemické složení a analytické metody. Přesněji se soustředíme na postupy pro jejich izolaci a identifikaci pomocí chromatografie. Během vlastní práce bylo stanoveno mnoho vzorků. Výsledkem práce je souhrn metod popisující postupy izolace a i konečné frakce izolovaných proteinů. Byla odzkoušena i metoda hmotnostní spektrometrie, která byla použita jako ukázková metoda. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/29377
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
35408
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet