Aplikace systému HACCP ve společném stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace systému HACCP ve společném stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace systému HACCP ve společném stravování
Autor: Venclová, Lucie
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o problematice aplikace systému HACCP ve veřejném stravování. V práci je uveden popis a principy daného systému. Systém HACCP má garantovat správnou technologickou praxi a výrobu zdravotně nezávadných potravin a pokrmů. Jsou zde popsány jednotlivé prvky systému a nápravná opatření s ohledem na zákon O ochraně veřejného zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2897
Datum: 2007-06-10
Dostupnost: Práce bude přístupná bez omezení od 10.06.2009
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 5254


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
venclová_2007_bp.pdf 1.664Mb PDF Zobrazit/otevřít
venclová_2007_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
venclová_2007_op.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet