Aplikace systému HACCP ve společném stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Aplikace systému HACCP ve společném stravování |
| Autor: |
Venclová, Lucie
|
| Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o problematice aplikace systému HACCP ve veřejném stravování. V práci je uveden popis a principy daného systému. Systém HACCP má garantovat správnou technologickou praxi a výrobu zdravotně nezávadných potravin a pokrmů. Jsou zde popsány jednotlivé prvky systému a nápravná opatření s ohledem na zákon O ochraně veřejného zdraví. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2897
|
|
Datum:
|
2007-06-10 |
|
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná bez omezení od 10.06.2009
|
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
5254
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet