Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce |
Autor: |
Konšelová, Alena
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá stanovením obsahu vitaminů C, E, a b-karotenu ve vy-braných vzorcích zeleniny z konvenční a bio produkce pomocí metody vysoce účinné kapalinové chromatografie (HPLC). Dále pak byla fotochemiluminiscenční metodou (PCL) stanovena antioxidační aktivita ve vodě a v tucích rozpustných látek obsažených v konvenčních druzích zeleniny a zeleniny z bio produkce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28788
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
34516
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet